Lliurament de premis

Els premis es lliuraran durant les jornades a Barcelona el 19 d'abril de 2007.

   

1r Premi lliurat per la Dra. Estrach, degana de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona

2n Premi lliurat pel Dr. Bombí, president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears

3r Premi lliurat per na Marta Massanella, presidenta de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut

Dr. Josep Antoni Bombí Latorre

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la UB en 1971. Doctor en Medicina per la UB en 1973. Especialista en Anatomia Patológica en 1974. Diplomat en Gestió Hospitalaria. Expert en microscopia electrónica i patologia digestiva, camps on desenvolupa fonamentalment la seva activitat profesional i de recerca en la actualitat.

Catedràtic d’Anatomia Patològica de la Facultat de Medicina de la Univ. de Barcelona. Metge Consultor d’Anatomia Patològica del Hospital Clinic, responsable de la Unitat de Microscopia Electronica.

President de l’Academia de Ciencies Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears . Degà de la Facultat de Medicina de la UB (1995-2001). President de la Conferencia Nacional de Degans de Facultats de Medicina d’Espanya ( 2000 - 2001). Membre corresponent de la Reial Academia de Medicina de Catalunya.

Dra. Maria Teresa Estrach

 

Catedràtica de Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Degana de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
Va néixer a Girona el 4 de setembre de 1950, va cursar els estudis de la Llicenciatura de Medicina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (1967-1973) i va obtenir Premi Extraordinari de Llicenciatura. Grau de Doctor en Medicina en 1978. Metge Especialista en Dermatologia i Venereologia des de 1976.
Ha participat en nombrosos congressos i reunions nacionals i internacionals i ha participat com a ponent en congressos d’Educació Mèdica. 
Ha publicat més de 100 treballs en revistes nacionals i internacionals sent la seva línia d’investigació l´oncologia cutànea, especialment les neoplasies linfoides cutànies i els carcinomes cutanis, i ha participat en més de 15 projectes d’investigació.
Membre de diverses societats científiques: Membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears; Membre de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV); Membre fundador del grup espanyol de Dermatologia Pediatrica; Membre del Col·legi Ibero Latino Americano de Dermatologia; Membre del ESDR (European Society for Dermatological Research); Membre del grup de Cutaneous Lymphoma de la EORTC; Coordinadora de la Xarxa Temàtica de Limfomes Cutanis; Representant espanyola en Cutaneous Lymphoma EORTC; Membre de ISCL (The International Society for Cutaneous Lymphomas); Membre de la AMSE (Associació de Facultats de Medicina d’Europa) i membre de la AMEE (Associació Internacional d’Educació Mèdica).

Marta Massanella Luna 

Llicenciada en Biologia a la Universitat Pompeu Fabra a l’any 2006. Cursant estudis de post-grau especialitzats en biotecnologia a la mateixa universitat. 

Realització de pràctiques de laboratori a la Universitat de Lund (Suècia) en diferents departaments (Bioquímica, Genètica i Microbiologia) i de Fisiologia a la Universitat Federal de l’Estat del Cearà (Brasil); col·laboració a la Fundació d’IRSICAIXA en estudis sobre virus de la SIDA a l’hospital Germans Tries i Pujol. 

Des del curs 2004, ha estat un dels membres més actius d’AECS, dirigint els intercanvis internacionals de Recerca (SCORE). Actualment, és Presidenta de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS).