Participació dels Oients

La participació dels Oients a les Jornades està pensada per tal que tothom qui vulgui pugui veure les presentacions que realitzaran els estudiants, així com assistir al lliurament de Premis.

 

A més a més, la participació dels oients està convalidada amb crèdits de lliure elecció i crèdits de reconeixement acadèmic i és gratuïta

 

És molt important que tots els alumnes interessats a participar com a Oients, preguntin pel seu compte si la seva facultat i / o universitat els dóna crèdits (de qualsevol tipus) per al present esdeveniment.

 

Estudiants UAB: per obtenir els crèdits de lliure elecció o crèdits de reconeixement acadèmic cal ser membre de Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS).

 

Per a l'obtenció dels crèdits a les diferents Universitats cal un 80% d’assistència a les 15 hores de jornades que es celebraran els dies 6 al 8 de maig de 2014 de 15:00 a 20:00 a la Facultat de Medicina (Campus Casanova) de la Universitat de Barcelona.

 

Durant les jornades hi haurà petits descansos i es servirà un berenar.

 

Si vols participar com a oient només has d’omplir la sol.licitud que trobaràs en el següent link: 

https://docs.google.com/forms/d/1yeuLS5PM-xznrtpvEOhjVEr7faT4iEsfwzOqQS3lr9A/viewform

 

Per a qualsevol problema contacteu amb aquest mail premigrr@gmail.com

 

Temps del 4 de Novembre del 2013 fins el dia abans dels premis.

 

Fes-ho el més aviat possible ja que les places estan limitades a la capacitat de l’aula.

 

Si vols saber si la teva Universitat dóna crèdits de lliure elecció o crèdits de reconeixement acadèmic i quants comprova-ho a l'espai de crèdits de lliure elecció.